2016-07-27 15:55:00

"AGÜ TANITIM GÜNLERİ " 18 Temmuz - 3 Ağustos günlerinde Sümer Kampüsü'nde devam ediyor. Tanıtım günlerinde fakültelerimizi, bölümlerimizi merak eden aday öğrenciler ve aileleri Sümer Kampüsü'nü ziyarete geliyor. Ziyaretçi ofisi ve tanıtım öğrencilerinin koordinatörlüğünde aday öğrencilere derslikler,bölüm laboratuvarları,rektörlük binası,dil okulu ve öğrenci köyü gezdiriliyor.Kayseri'den ve il dışından gelen bir çok ziyaretçi, üniversitemizin imkanları hakkında bilgi sahibi olurken,şehir dışından ilk 30 bin içinden gelen öğrenciler ve ailelerin tüm yol masrafları karşılanarak öğrenci köyümüzde konaklayabiliyorlar.Sizde kampüsümüzü ziyaret etmek ve imkanlarımızdan haberdar olmak isterseniz AGÜ İletişim Hattını arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz.